dimarts, 15 de febrer de 2011

Pizza al'uovo
La xarxa es troba plena de receptes repetides, més ben dit copiades. Quantes vegades no ens ha passat que cercam una recepta i la trobam a diferents pàgines amb els mateixos punts i comes. Aquesta pràctica Bontiberi no l'ha seguida mai, si és el cas citam d'on l'hem treta i també intentam posar el nostre petit granet, per tal de millorar-la o bé aportar qualque dada que pugui faltar a l'original. Ara vos preguntareu, seguidors del nostre blog; a què respon aquest comentari? Idò, ve a compte per la recepta de la pizza. 
També aprofitam per sumar-nos a la idea de Xocolata  Desfeta i Els fogons de la Bordeta i publicar el 15 de febrer la nostra recepta de pizza. Aquesta recepta no la trobareu per en lloc, no és copiada de cap web, no ha estat publicada mai; és el fruit d'uns quants d'anys d'experimentació, de llegir llibres, de bussejar per internet i fins i tot de d'entrevistes amb professionals que treballen a una pizzeria. Com vos podeu suposar mai et conten tot el secret de la seva massa, però parlant amb un i un altre pots arribar a fer-te una idea aproximada. Com anècdota vos diré un pizzer es va oferir a ensenyar-me a elaborar la massa, va ser mitjançant una amistat comuna. Tot va anar una seda, em va mostrar tot el que podia mostrar, ell anava parlant, i quan li vaig fer un parell de preguntes i li vaig demanar si em deixava tocar la massa, em va demanar, amb molt de recel, si tenia cap restaurant. El vaig haver de tranquil·litzar dient li la veritat, que som un simple aficionat. Ara que ja hem entrat en confidències vos diré que el meu padrí era italià i que tenc una estimació, tal volta irracional, per tot el que prové d'aquest país sobre tot per la gastronomia.

Per tant és una recepta que si es segueix bé les recomanacions, vos sortiran unes pizzes dignes d'un restaurant i al mateix temps vos estalviareu molt de temps cercant informació i també  estalviareu molt de temps  fent proves.
Ingredients:
Mozzarella
Tonyina
Olives pansides
Ceba deshidretada
i  1 ou
 També necessitarem paper de forn  o bé un motlle especial per a pizza. 
 
Primer farem la massa per a la pizza. Però abans convé conèixer un poc els ingredients.


Començarem parlant de la farina, convé usar una farina amb molta proteïna. Cada país té la seva forma de classificar les farines i per tant és difícil trobar , a vegades aclarir aquesta mateixa classificació, si la volem comparar en la que es fa servir al nostre pais. A Itàlia es fa servir la 000, si teniu la sort de trobar farines fetes en aquest país, per exemple a Mallorca, he pogut comprar aquesta marca , (la vos recoman tan per farina com per pasta) al Loryc, una cadena de supermercats de l'illa. Primer problema i si no trobam aquest tipus de farina, què feim? Tenim solució, compram farina de força, la farina nacional sol ser més econòmica que la importada. Jo faig servir la de força i la normal en la proporció 1/3 i 2/3.


Aigua, important també és el tipus d'aigua. Els que heu pogut provar l'aigua de les nostres illes haureu pogut comprovar que té un index molt elevat de calç, per tant no és recomanable el seu ús per elaborar la massa. Millor usar aigua més suau, no vos diré cap marca, només haureu de llegir la composició i sabreu quina vos convé més.


També és important tenir en compte unes quantes recomanacions, la més típica no farem servir la mateixa quantitat de llevat tot l'any, a major temperatura menor quantitat de llevat i a l'invers. També aquesta quantitat variara en funció del temps que deixarem reposar la massa. Jo vos recomanaria unes 4 hores mínim. No poseu aquesta cara, només es tracta de programar-se un poc. Si voleu fer pizzes per sopar a les vuit pensau que heu de tenir la pasta llesta a les 4. També podeu deixar tovar menys temps com a mínim una hora. A més temps de reposar menor quantitat de llevat, ( els paladars més exigents no els agrada el gust que deixa el llevat, si usam més llevat hi ha gent que ho nota. De totes formes anau provant i segur que trobareu el vostre punt adequat. Per descomptat el llevat es el de fer pa , es pot troba llevat fresca o bé sec (en pols) per exemple la marca Maizena, en comercialitza un .

La massa no vos recoman que la congeleu, ho podeu provar però mai donarà el resultat que una massa feta del mateix dia. També podeu guardar un poc de massa que vos hagi sobrat deixant-la dins la nevera, (dins un pot de vidre o bossa de plàstic) aquest tros serveix de llevat (una espècia massa mare) per començar una nova massa. Tenint en compte que mai ha de suposar la mida d'una quarta part de la massa. En aquest cas també posarem llevat però en menor quantitat. Si ho provau veureu que la massa és més “autèntica”. Un pizzero em va comptar que la massa és una cosa molt personal, que ell no treballa mai una massa que no sigui feta per ell (malgrat haver usat la mateixa farina, la mateixa aigua i el mateix llevat). L'explicació d'aquest fet és que cada un sap quin tipus de tacte ha de tenir la massa per poder-la treballar bé. Si heu arribat fins aquí, vos demanareu com puc saber jo quin tacte ha de tenir la massa. No vos preocupeu, Bontiberi es compromet que la primera pizza vos surti una pizza com Déu mana, i llavors ja només serà la pràctica la que vos ensenyarà a saber trobar el punt exacte. També vos diré que no hi ha cap farina igual, per tant les quantitats s'hauran d'ajustar en alguns casos. No vos preocupeu vos ensenyarem a observar uns detalls a l'hora d'elaborar la massa.


Ingredients

Farina de Força (1/3) 100 gr,
Farina Normal (2/3) 200 gr. + 20 gr.*
Aigua (½) 150 cc.
Llevat 15gr (4 hores) 25 gr (1 hora)
Oli d'oliva -un raig-
Sucre
Sal -a gust-

Preparació 

L'aigua sempre és la meitat de la farina (en aquest cas, la suma de les dues farines). També es pot fer només la farina de força però algunes marques donen una massa mala de manejar, per això ús la combinació de les dues farines.
*La primera vegada vos recoman que poseu 20 gr més és per anar més segurs, si vos surt bé  la pasta ja sabreu que haureu de fer servir aquest 20 gr més si no la propera vegada vos limitau a les quantitats abans recomanades. Com podeu saber si van bé aquests 20 gr?. Si seguiu llegint els vostres dubtes seran aclarits.
Amb aquesta quantitat vos podem sortir 3-4 pizzes, també depèn de la grandària, si en necessitau més recordau les proporcions. El més important és la farina, si posau més o menys llevat només influirà a esperar més o menys temps.
Jo faig servir la thermomix, però abans feia servir les mans per tant els que no teniu aquesta màquina es poden seguir les mateixes passes. Només amb una diferència que amb la màquina pastam 3 minuts i amb les mans un mínim de 15 !!!
Primer posam l'aigua, la llevat i una culleradeta sucre  i program un minut a 37 ºC. El sucre ajuda a la fermentació.
Tiram la farina dins el pot de la thermomix, un raig d'oli (es pot fer sense oli) com fer una O de la mida d'una pilota de tennis, però un poc aviat. Velocitat espiga i la posam en marxa. No posam temps perquè convé anar mirant la massa, de totes formes el temps el podem controlar amb el rellotge de la mateixa màquina. Motiu de fer això, la màquina es mou i pot caure ( de fet a mi ja m'ha caigut, l'excés de confiança, però el motiu més important per anar comprovant si necessitam més farina. Sobre tot quan usam la massa mare que es més difícil saber la quantitat d'aigua que farà falta. Per saber si les quantitats són les adequades ens fixarem que al principi es formin com a pilotes de diferents mides, això és el més convenient, inclús a vegades no acaba de formar una pasta és més bé com un granulat, (si passat un minut no ha començat a fer pilotetes és el moment d'afegir un poc d'aigua, però molt en compte, (per exemple basta la meitat d'un tap d'una botella d'aigua mineral de litre i mig!!!, es a dir quasi res.  Ara sense aturar la màquina podem afegir la sal, hi va haver un pizziaiolo que tasta la pasta el temps que la va pastant per saber si necessita més o menys sal. També es opcional pensau que els ingredients de la pizza ja aportaran sal. A partir dels dos minuts podeu ficar el dit a la massa (aquí és on podem comprovar el punt que desitjam, els que pasten a mà no fa falta ja que la toquen tots el temps) ens hauria de sortir el dit net, la massa serà un poc enganxosa però no ens toca sortir molt brut si fos així haurem d'afegir farina però en compte i tornar fer la prova passats 20 o 30 segons.
Passats els tres minuts, ( si la pastau més no passa absolutament res, però si no arriba al 3 minuts possiblement no vos quedi ben pastada) aturam la màquina i trabucam la massa dins un bol o hi haurem tirat un poc de farina (jo faig servir un de vidre, ja que és més fàcil veure com puja la massa), el tapam amb un pedaç o qualsevol tapadora ( a vegades faig servir un bol de pirex que te una tapadora de vidre) el deixam reposar en un lloc càlid. Jo quan volt la gerra de la thermomix tenc una mà a l'ansa i l'altra al plàstic que fa volta els ganivets i els vaig voltant a dreta i esquerra fins que la pasta cau pel seu propi pes. L'ideal seria que es desenganxes de les pales fàcilment però si no és així no passa res. Una vegada buidat el pot recomam omplir-lo d'aigua i el deix el temps que està tovant i d'aquesta forma llavors només l'he de fer voltar uns quants segons i tota la pasta sobrant és despren i resulta més fàcil fer net.

Amb la pasta dins el bol la pastam una mica amb les mans a fi de donar-li forma de bolla. A aquesta massa ens ha de quedar suau i esponjosa i s'ha de recuperar en certa facilitat si li pitjam amb un dit (veure foto). També podem fer servir un altra truc per saber si tenim la pasta ben pastada. Si l'hem feta amb la màquina el resultat serà excel·lent, però si s'ha pastat a mà convé practicar una creu amb un ganivet a la bolla, ha de ser un tall superficial amb aquests talls veurem entre 5 i 10 mil·límetres de massa i ens ha de mostrar una massa uniforme, molt homogènia. Quan hagi doblat o triplicat el seu volum, ja la tendrem per poder usar-la.

Encenem el forn a 250 ºC amb calentor a baix.
Una vegada reposada la massa, agafarem un tros i intentarem formar una bolla, enfarinarem el lloc on volem estirar la pasta i aplanarem la bolla, amb els dits, intentant conservar la forma rodona, quan tengui la mida  d'un plat de postres podrem usar o bé el corró o bé seguir amb els palmells de les mans estirant en direcció contrari les dues mans i anat voltant la massa per no estirar sempre del mateix lloc. Podrem deixar la pasta de la gruixa que volguem, (podeu experimentar) n'hi ha que els agrada la massa més prima d'altres més gruixada.
Ara ja podem posar la tomatiga natural capolada, es pot fer usar en conserva o bé natural, amb la thermomix ho podem aconseguir amb un parell de cops de turbo. Llavors podem posar un poc de pebre bo (pimienta) i ceba deshidratada, si els bocins són massa grossos, pel nostre gust, es fàcil rompre-ho amb els nostres dits. Això de la ceba  és molt important que sigui deshidratada, si no el resultat no és el mateix. Provau-ho i veureu que li dona un gust especial, la quantitat recomada va des de una cullerada de cafe a una sopera. Llavors hi afegim el formatge per damunt, mozzarella es clar, i acabam la pizza amb el farciment que desitgem. Aquí hem fet servir tonyina, olives pansides i un ou.


El membre, més actiu, de Bontiberi va trobar una pedra per a pizza que ens dona uns resultats quasi bé de pizzeria professional. La pizza de la foto està enfornada damunt una pedra d'aquestes. Si no teniu pedra, des de Bontiberi vos suggerim que gireu la palangana del forn i que faceu la pizza damunt un paper especial per forn i l'enforneu, damunt la palangana. L'explicació és senzilla, normalment les palanganes del forn no són del tot planes, i si possam un motlle de pizza , no rebrà la mateixa calentor per tot i si feim servir paper a més a més  de tenir la calentor més uniforme també ens serà més fàcil de posar i de llevar.

El temps de forn, com és lògic variarà en funció del model, marca,mida de la pizza, etc, per una bona cocció  el temps pot oscilar entre 7 i 10 minuts.
Bon Profit i bona pizza.60 comentaris:

 1. No se si m'agrada més q ens expliquis el secret de la pizza o la palangana posada del reves! :-)

  un petó,

  ResponElimina
 2. Jajajaj... mira que m'has fet riure amb el teu comentari... doncs crec que vius una mica a prop meu.... si que tindren que tancar els restaurants...
  un petonet

  ResponElimina
 3. Aquesta entrada d'avui i les fotos les devem a En Xisco, el meu oncle, gran investigador de les pizzes...el perseguidor de la pizza perfecta!! Em va passar l'esborrany de la recepta perquè la fes...he de dir que és la millor massa de pizza que he fet mai! De fet a casa el primer comentari de bon matí va ser "quina pizza més bona ahir per sopar; quan en tornaràs a fer una?" L'heu de provar!! Paula

  ResponElimina
 4. Una buena clase magistral de como conseguir la pizza perfecta y el resultado de l FOTO LO DICE TODO.
  Yo no tengo la piedra pero me fabrique una plancha plana con agujeros y asi la hago y me queda tambien muy bien.
  gracias por compartirlo
  peto
  miquel

  ResponElimina
 5. Ostre Xisco! m'has deixat sense paraules!!! ara mateix vaig a tastar la teva recepte! jijijiji. Molts petonets guapos!

  ResponElimina
 6. Paula!!!!!, això és tot un tractat de com fer pizza!. Ha de sortir bé per força, a més de les explicacions, per les influències del teu padrí italià, què millor que relació directa amb Itàlia?.

  I la foto de la teva pizza dóna fe que surt bé de veritat i bona, segur!

  ResponElimina
 7. Caram tota una classe magistral sobre la pizza!!!

  ResponElimina
 8. Això si que és una bona pizza treballada com s'en diu...amb la seva recerca i combinació d'ingredients perfecta!Us felicito per aquesta obra mestre
  Petonetss

  ResponElimina
 9. Això és una pizza amb història! Haurem de fer un intercanvi gastronòmic. Quan has dit que vens?
  Molts petonets.

  ResponElimina
 10. Caram, moltes gràcies per tota aquesta lliçó magistral que ens dónes sobre la massa de pizza!
  Ens fa molt il·lusió que us hagueu animat a participar en aquesta proposta que hem engegat amb tanta il·lusió (som els creadors de la Recepta del 15 amb la Marina)!
  Petonets
  Sandra

  ResponElimina
 11. Hola!
  Mai he comprat la massa de pizza feta, la fagi jo, però després d'aquesta lliço en algú se li pot acudir comprar-la feta? Felicitacions per aquestes explicacions!! I de la pizza, doncs només dir que veient la foto no cal dir res! espectacular! Petons

  ResponElimina
 12. Una classe magistral, crec que no es pot explicar millor. A mi el que em passa quan faig la massa és que al estirar-la em retorna i em costa moltíssim donar-li forma.

  ResponElimina
 13. Cristina, si la massa et retorna es degut a la farina, prova d'usar més farina normal, de totes formes prova les proporcions de la recepta (1/2+1/3)i ja ens diràs coses.

  ResponElimina
 14. M'encanta! Molt sobint quan compro pizza de tonyina i hi afegeixo un ou doncs m'encanta!

  No he fet mai la massa d'una pizza però vista la teva explicació poder ho intentaré... algún dia :p

  ResponElimina
 15. Se ve muy rica la masa,eres especialista y que bien nos enseñas a preparar,yo me llevo la receta porque me ha encantado la masa piedra,se ve original el huevo encima,abrazos.

  ResponElimina
 16. Caram quina explicació més detallada!!!!
  Estic segura que és més bona que qualsevol pizza de restaurant, no hi ha res millor que una boa pizza casolana, oi? ;)

  ResponElimina
 17. M'encanta com ens has explicat la massa. Trobo que ho has fet increïblement bé. I es veu en el resultat. Una autèntica pizza. Us ha quedat fantàstica. Enhorabona!
  Petonassos!

  ResponElimina
 18. Amb ou queda ben bona...
  I la fila quie fa fan venir ganes e treure el vidre de la pantalla i atravesar fins arribar a la pizza.
  Jo de vegades faig amb ous de guatlla.

  Bonissim.

  ResponElimina
 19. Té una pinta deliciosa!!! jo també vaig fer la massa amb la Tx, similar a la vostra recepta, queda molt bé!! Una gran explicació!!!

  ResponElimina
 20. Vengo a darte las gracias, no me imaginaba una acogida tan entrañable y amistosa.
  Pensé de verdad que a nadie le importaría lo que me estaba pasando, lo que sentía, mis recuerdos, mis historias gastronómicas...y me equivocaba una vez más.
  Me siento bien cada vez que acudo a un blog y lo leo, recobro fuerzas y me siento casi una adolescente. Hasta mis hijos están sorprendidos del cambio que estoy experimentando y os lo debo a vosotr@s, a vuestras palabras de apoyo y de ánimo.
  A esos post que dejais y a esas recetas que tanto me gustan.
  No tengo casi palabras para decir lo que siento: Muchas, pero que muchas gracias.

  CUATRO ESPECIAS

  ResponElimina
 21. Això si que és una creació...visca la Paula artista!

  ResponElimina
 22. Noia, està clar que la teva explicació ha d'anar al davant de tot del receptari! ("que n'aprenguin"!;JE;JE). Una pizza molt ben elaborada i que segur ja els agradaria fer a molts restaurants... Una abraçada Paula!

  ResponElimina
 23. Impresionant!! Desprès d'aquest post ja no hi ha excusa per no fer la massa a casa!!!! Petons

  ResponElimina
 24. Paula,

  Me encanta esta entrada aunque no he podido leerla hasta el final porque no sé que le pasa hoy al traductor que no va bien. Mañana lo sigo intentando para enpaparme bien del final que está muy interesante. Me gusta.

  Un besito,

  Sacer

  ResponElimina
 25. Paula, moltíssimes gràcies per desvetllar-nos aquest secretàs!! Jo com he dit en alguna ocasió, vaig en busca de la massa perfecta i ja et dic que la teva serà la següent que provi!! Ja t'explicaré.

  Una entrada fantàstica!!

  Molts eptoents guapa!!

  ResponElimina
 26. Quina pinta!!! Moltes gràcies per les explicacions, i per compartir la teva experiència. Me l'apunto!
  Emma

  ResponElimina
 27. Caram! amb un post com aquest, a qui no li vénen ganes de probar de fer una pizza!
  M'encanten les pizzes amb ou.
  Petons
  Elisabet

  ResponElimina
 28. Hola! Me alegra mucho que te hayas pasado por mi blog, así he conocido el tuyo! ;)

  Me llevo la receta de la masa de pizza, que tiene una pinta estupenda.

  Un besote!

  ResponElimina
 29. Estimats:
  M'heu deixat impressionat amb tot el que avui ens heu ensenyat sobre la pizza! Uau! Me l'he de llegir amb calma per processar-ho tot!

  Ia la recepta, ben bona; m'ha donat ganes de posar un ou al mig de la propera que farem! Nyam!

  ResponElimina
 30. Hola Paula, tengo algo para ti en mi blog, lo pasas a buscar?
  Un Besito
  Pili

  ResponElimina
 31. felicitats !! això és tota una crònica sobre pizzes ... segur que són espectaculars ..
  jo tinc una th. i estic ja segur de la que serà una de les seves noves utilitats ..
  Una abraçada

  ResponElimina
 32. me he perdido 2 coaas...imperdonable...pero es que con el hemc voy de craneo y con la pasta y los crepes y dos encargos y que se yo....que no me da tiempo a leeros contra!
  la pizza monisima (a mi me salen fatal) y la pavlova pyues perfecta! pero el merengue es lo tuyo no? ;-)

  ResponElimina
 33. Sublim com sempre!
  A casa cada diumenge sopem pizza casolana!
  mglòria

  ResponElimina
 34. Ei Paula! avui toca pizza per sopar!!!

  ResponElimina
 35. Mare meva, mare meva, mare meva Paula!! Ho veus perquè et vaig deixar un premi?? Te n'hauria de deixar tots els del món.
  Quina meravella de pizza, estic impacient al cap de setmana per a tastar-la. I més amb la història què hi ha al darrere... fantàstica, et felicito!!
  Petonets

  ResponElimina
 36. خدمات متميزة تجعلنا نتفوق علي غيرنا من المتخصصين في هذا المجال فتعاملك مع شركة كشف تسربات المياه بالرياضستحل لك كل مشاكل التسريب التي عانيتوا نها في السابق باساليب مجهزة وحديث تجبركم علي التعامل مع شركتنا المتخصصة لديك الحيرة اياض في كيفة التخلص من مشاكل الصلارف الصحي ولكن مع شركة تسليك مجاري بالرياضستقدم لكم خدمة متميزة تجعلكم تتخلصوا من الروائح الكريهة واليكم الخدمة الاشهر التي تقدمها شركة ركن البيت وهي شركة كشف تسربات المياه بالدمامللتخلص المياه التي تتطرا علي الجدران باسهل الطرق

  ResponElimina
 37. تعد
  شركة الصفرات للتنظيف بالرياض متخصصة فى تقدم خدمات التنظيف الشامله لدينا عماله مميزة ومؤهله للتعامل مع كافه الأمور المتعلقه بعالم التنظيف فالمعدات والأدوات الحديثة التى تعتمد عليها شركة تنظيف ببالرياض شركة الصفرات لمكافحة الحشرات بالرياض
  تجعلنا من أفضل الشركات فى ساحة المنافسة فالشركة تقدم خدمات لكل من أصحاب الشقق , الفلل , المؤسسات التجارية , الفنادق لكي توفر لهم الراحه التامه من اجل اماكن نظيفه وان من المشاكل التى تواجه الفرد فى مجتمعنا الحالى وخاصتا اصحاب الشقق القصور الفلل هى مشكلة تنظيف الشقق لاننا كما نعلم انا الكثير شركة الصفرات لنقل العفش بالرياض من اصحاب هؤلاء الاماكن يملئون اماكنهم بأدوات النظافه من اجل اعطاء مظهر رائع للسجاد ومن اجل الحصول على اناقة في التعبير عن ذوقهم الفنى فان المنازل هو شىء رائع يقوم بتزين بيتك وجعله قطعه فنية ولكن يصعب تنظيفه بسبب حجمه الكبير ومساحته فلذلك يحتاج الى مجموعه من العمال الكثيرين والمحترفين شركة الصفرات لكشف التسربات بالرياضفى هذا المجال ولقد تعددت أشكال وألوان المنازل كما تعددت الخامات المصنوعة منها الشقق ومن المؤكد أته لايخلو أى شقة من الشقق ولكن مع إختلاف الخامات المصنوعة منها ولكن تأتى المشكلة عندما يتسخ هذا المنازل اذاً فلابد لنا أن ننظفها ولكن لابد أن تكون الشركة التى ستقوم بتنظيف الشقق شركة متخصصة ومتميزة وذلك لتنظيف الشقق بطريقة سليمة وذلك لمميزاتها المتعددة ومن أهم مميزاتها تحافظ على الشقق وعلى صلاحيتها وعدم حدوث اى أضرار
  شركة الصفرات للتنظيف بالرياض له وهذا ما تفعله شركتنا للحفاظ على أشياء العملاء لانهم يهتمون بكل شىء يخص عملائهم كما أنهم لديهم عمال ذات خبره عاليه فى مجال التنظيف الشامل من تنظيف شقق وقصور وفلل وبيوت كما لدينا عمال مدربين يقدمون لحضراتكم أفضل تنظيف وكل هذا واكثر سوف
  شركة تنظيف بالخرج تجدونه فى شركتنا بالخبر فهذة الشركة لديها متخصصين أصحاب خبره كبيرة ولديهم عمال محترفين ومدربين على هذا المجال وأيضا نقوم بعمل النظافة للانتريهات والآثاث والرخام والزجاج والمراتب والستائر والحمامات التى يجب تنظيفها بشكل دائم

  شركة نقل اثاث بالخرجوغسيل الأرضيات مهما كانت صعوبة الأرضيات والأسقف والحوائط وأن الكثير من أعمال النظافة تقوم بها وخدمات شاملة كما أنها تستخدم أحدث المعدات والأدوات الخاصه بالنظافة أدوات فعاله ومن أفضل الأدوات التى
  شركة مكافحة حشرات بالخرج نزلت وأيضا لديهم قسم لتنظيف الزجاج والأرضيات والرخام ومن اجل كل هذه الخدمات واننا نعمل على خدمة العميل فشركتنا الاولى بالمملكة وانتظروا المزيد عندما تتعاملون مع نظافة فلل وشقق وقصور توضح لنا ان الشعور بالتميز والانفراد أمرا بالغ الأهمية هل فكرت يوما أن تتعامل مع أفضل شركة نظافة شقق تقوم باحداث

  ResponElimina

 38. شركة الروناء للتنظيف بخميس مشيط اتصل الان
  شركة الروناء للنظافه العامه اسم كبير في عالم النظافه في المملكه اسم يعني الثقه اسم يعني الامانه في تقديم اعلي خدمه وباعلي دقه وبافضل طريقه للتنفيذ لدينا افضل عماله مدربه وباعلي دقه في تنفيذ كافه اعمال النظافه &* %%
  فريقنا يقوم بتنظيف كل مستلزمات المنازل والفلل والشقق القديمه منها والجديده

  شركة الروناء

  شركة تنظيف بخميس مشيط
  شركة تنظيف بابها
  شركة تنظيف بجازان
  شركة تنظيف ببيشة
  شركة تنظيف بنجران

  شركة مكافحة حشرات بنجران

  شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
  شركة مكافحة حشرات بابها
  شركة مكافحة حشرات ببيشة
  شركة مكافحة حشرات بجازان

  ResponElimina
 39. كما تقدم الشركة شركة القائد عميلى العزيز اتصل بنا على شركة القائد وسوف نصلك اينما كنت نحن نهتم بالعميل جدا افضل شركة تنظيف بيوت بالدمام تنظيف منازل كبير يتم العامل بتنظيف الشقق باحدث المنظفات ويقوم بتنظيف الحوائط والارضيات على اكمل وجة لان  الشقه الكبيرة تحتاج الى عمال ممتازون وعمال جيدون فى مجال التنظيف ولزم الشقه الكبيرة تحتاج عمال كتير جدا لان الشقة الكبيرة تحتاج الى شركة القائد لان شركة القائد لديها عمال كتير جدا وهم يعملون فى شركتنا منذ سنوات كثيره جدا ويقوم بتنظيف المطابخ على اكمل وجه وتنظيف الشقق الصغيره عن طريق التنظيف بالمطهرات ويوجد لدين فى الشركة كل عامل لهو جوند يتم التنظيف بهاذا الجوند لاداعى للقلق شركة تنظيف بالدمام ويقوم المنظف بتنظيف الحمامات على اكمل وجة حيث ان عمالنا لديهم الخبرة فى تنظيف الحمامات الكبيرة ام الصغيرة ونحن افضل شركة تنظيف منازل بالدمام التنظيف هو عبارة عن تنظيف البيت كامل ويشمل جميع التنظيف شركتنا هى تعمل على تنظيف الفلل والشقق بالدمام عميلى العزيز اذا كنت تريد افضل شركة تنظيف منازل بالدمام اتصل بنا على افضل شركة فى الدمام اتصل بنا على افضل شركة تنظيف بالرياض ونحن نعمل داخل وخارج بجازان شركتنا تعمل فى جميغ انحاء المملكة العربية السعودية كما نقدم لكم خدمة التنظيف بجازان على اكمل وجة وفى الفترة الاخيرة تعد شركة القائد من افضل وارخص الشركات الموجودة فى جازان وفى الخبر ونحن نعمل فى الخبر وفى جازان وفى جميع انحاء المنطقة الشرقية شركة تنظيف بجازانعمال شركة القائد فى بالدمام يعملون على المكافحة باحدث الاجهزة الحديثة الموجودة فى شركة القائد نحن فى شركتنا لدينا جميع العمال الذين يعملون فى المكافحة والرش بالدمام هذه الشركة هى الشركة الممتازه فى الدمام اتصل بنا الان على افضل شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام نحن نعمل فى ينبع منذ اكثر من سنوات كثيرة شركة مكافحة حشرات بالدمام عمال شركة القائد يعملون فى المكافحة منذ اكثر من اعوام كثيرة جدا اتصل الان نصلك عبر الهاتف المحمول عميلى العزيز انت تعلم ان شركة القائد هى الشركة الوحيدة التى تمتلك كبر عدد فى بجازان من الاجهزة الحديثة والمعدات الموجودة فى شركة القائد نحن نعمل فى جازان وفى جميع انحاء المملكة العربية السعودية تقدم شركة القائد افضل وارخص شركة مكافحة الفئران والصراصير بجازان كما تقدم شركة القائد افضل شركة مكافحة حشرات بجازان افضل الخدمات فى جازان منها شركة مكافحة حشرات بجازان ونحن فى جازان نعمل على مدار 24 ساعة يومين ولا نمل من مكافحة الحشرات لان الحشرات هى الوحيدة التى تسبب للاطفال امراض كثيره وكما تقدم شركة القائد خدمةشركة تسليك مجارى بالرياض نحن افضل شركة تسليك مجارى بالرياض اتصل بنا على افضل شركة فى الرياض لان شركة القائد من الشركات التى تمتلك الخبرة والكفائه العالة وهى التى تمتلك اكبر عدد من الاجهزة التى تستخدمها فى مجال تسليك المجارى بالرياض. تقدم الشركة افضل شركة نقل اثاث بجازان شركة القائد هى التى تعمل فى بجازان باحدث الاجهزة الحديثة الموجودة فى جازان اتصل بنا على افضل شركة نقل اثاث بجازان نحن الافضل فى جازان شركتنا من الشركات الموجوده فى جازان هى الشركة الوحيدة التى تمتلك اكبر عدد من السيارات لنقل الاثاث ونقل العفش بجازان اتصل بنا الان على افضل شركة نقل اثاث بجازان نصلك اينما كنت وفى اسرع وقت ممكن.

  ResponElimina


 40. شركة ركن الفرسان لخدمات التنظيف الشامل والخاص مثل تنظيف السجاد فقط او المجلس فقط ونتميز بوجود فريق خاص لكل خدمة من خدماتنا فنحن نعمل
  على تنظيف وتلميع وتطهير وتعطير جميع اجزاء البيت باحدث الالات والمعدات المتطوره الخاصه بمجال التنظيف مع استعمال المواد الامنه ذات التاثير
  الفعال فى القضاء على الاوساخ والدهون فنحن شركه معتمده غير باقى الشركات العابره والتى تقوم باستغلال العميل مع عدم المقدره على اتقان العمل كشركتنا
  شركة تنظيف بالقطيف
  دائما فى جميع احتياجاتنا نبحث عن التخصص لنحصل على الافضل لذلك اذا وجدت لديك مشكله تسريب المياه قم باختيار شركة ركن الفرسان لحتوائها على
  افضل وامهر فريق عمل متخصص لديه الدراسات والخبره مع استعمال احدث الاجهزه الالكترونيه الحديثه التى لا تحتمل الخطا فى تحديد مكان التسريب بدقه
  ثم العمل على حل المشكله واعادة الحوائط كما كانت وهذا الالات تسهل العمل وتتقنه وهذا على خلاف الشركات التى تعمل على تكسير الحوائط لمعرفة اماكن التسريب
  شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
  تواجد الحشرات فى البيت تعتبر كارثه حقيقيه لانها تعمل على انتشار الجراثيم والامراض مع عدم الارتياح فى بيتك وامام زائريك وهناك الحشرات التى يخاف
  منها اثر سكان المملكه وهى حشرة النمل الابيض والعته والبق لما اضرار كبيره وهذا يتواجد بكثره مع دخول الصيف لذلك قم بالمبادره واتصل بشركة
  ركن الفرسان لتخلصك من الحشرات نهائيا وعدم اقترابها من بيتك هره ثانيه وهذا مع فريقها ذات الخبره فى مكافحة الحشرات والاتها الحديثه والمبيدات الامنه
  شركة مكافحة حشرات بالقطيف
  شركة ركن الفرسان تعد من افضل الشركات الموجوده فى المنطقه الشرقيه فى مجال الخدمات المنزليه حيث نستخدم اقوى المعدات ونعتمد على على افضل العماله المدربه على مستوى عالى من التدريب فنحن نقدم خدمة التسليك
  على احسن وجه لاننا متخصصون فى عملية تسليك المجارى وكشف التسربات وابادة الحشرات والنظافه العامة للمنزل بشكل عام فقط فى شركتنا تجد الجديه
  وتحمل المسؤليه فنحن افضل شركة تسليك مجارى والشركة الوحيده التى تستطيع تخليصك من كابوس مياه المجارى والصرف الصحى فقط اتصل بنا على
  شركة تسليك مجارى بالقطيف
  لسنا الوحيدون ولكننا بالفعل متميزون


  ResponElimina
 41. https://www.nileriyadh.com
  شركة رش دفان بالرياض
  https://www.nileriyadh.com/%d8%b4%d8%b1%d9%83%d8%a9-%d8%b1%d8%b4-%d8%af%d9%81%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d8%b1%d9%8a%d8%a7%d8%b6

  شركة رش مبيدات بالرياض
  https://www.nileriyadh.com/%d8%b4%d8%b1%d9%83%d8%a9-%d8%b1%d8%b4-%d9%85%d8%a8%d9%8a%d8%af%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d8%b1%d9%8a%d8%a7%d8%b6

  شركة مكافحة حشرات بالرياض
  https://www.nileriyadh.com/%d8%b4%d8%b1%d9%83%d8%a9-%d9%85%d9%83%d8%a7%d9%81%d8%ad%d8%a9-%d8%ad%d8%b4%d8%b1%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d8%b1%d9%8a%d8%a7%d8%b6

  ResponElimina

 42. شركة تاج لتسليك المجارى بالدمام 0551844053 تمتلك الشركة افضل الادوات المثاليه المستخدمه فى عمليات تسليك المجارى
  شركة تسليك مجارى بالدمام
  بالدمام والتى تمتلك الخبره الكافيه لذلك والتى تعتمد على عماله فنية مدربه على اعلى مستوى من الدقه والمهاره فى تنفيذ
  كل ما هو مطلوب من الطاقم المرسل اليك عزيزى العميل وذلك لتلبية جميع طلباتك عزيزى العميل كل ما عليك هو ان تبادر
  بالاتصال بافضل شركة تسليك مجارى بالدمام نقوم فى شركة تاج باستخدام افضل الاساليب العلميه الحديثه والطريقه
  المثاليه والصحيحه لعملية تسليك المجارى بالدمام نقوم بتسليك للحمامات بالدمام وتسليك صفايات الحمامات اثناء وجود تسليك وشركة تسليك
  مطابخ بالدمام من اوائل الشركات التى تعتمد على افضل الطرق الحديثه والتى تستخدمها شركة تاج 0551844053 تسليك مجارى بالدمام
  التى اصبحت فى طليعة شركات التسليك بالدمام ولا تقل اهمية عن شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام
  شركة تسليك مجارى بالقطيف
  شركة تسليك مجارى بالخبر
  شركة تسليك مجارى بالجبيل
  شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
  شركة تسليك مجارى بخميس مشيط
  شركة تسليك مجارى بالاحساء
  شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام
  شركة طيوب لتسليك المجارى بالقطيف
  شركة تسليك مجارى بالظهران

  ResponElimina
 43. شركة تاج لمكافحة الحشرات بالدمام تنتشر الحشرات بشكل غير طبيعي في اماكن تواجد الانسان لانها تتغذى على بقايا الطعام والحل معنا في شركة تاج اعرق شركة
  مكافحة حشرات بالدمام هذا لاننا نتخلص من الحشرات بدون رائحة في جميع الاماكن شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر ( بيوت شعر – مدارس – جمعيات – شركات – فلل – قصور – منازل – شقق )
  شركة مكافحة حشرات بالدمام
  شركة مكافحة حشرات بالقطيف
  شركة مكافحة حشرات بالجبيل
  شركة مكافحة حشرات بالخبر
  شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
  شركة مكافحة حشرات بسيهات
  شركة مكافحة حشرات بجازان
  شركة مكافحة الحمام بالجبيل والقطيف
  شركة مكافحة حشرات بالاحساء

  ResponElimina

 44. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
  احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
  تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
  العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
  تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
  مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
  شركة تنظيف بالجبيل
  شركة تنظيف سجاد بالجبيل
  شركة تنظيف شقق بالجبيل
  شركة تنظيف فلل بالجبيل
  شركة تنظيف مجالس بالجبيل
  شركة تنظيف منازل بالقطيف
  شركة تنظيف مجالس بالقطيف
  شركة تنظيف سجاد بالقطيف
  شركة تنظيف شقق بالقطيف

  ResponElimina
 45. شركة تسليك مجارى بالدمام شركة ركن الامثل 0502644550

  شركة تسليك مجارى بالدمام عزيزى العميل ان مشكلة انسداد المجارى التى تقابل عملائنا الكرام فى حياتنا اليومية لذلك عزيزى العميل باتصالك على شركة ركن الامثل فانك تحصل على خدمة ممتازة واداء مميز من قبل مندوبنا وحل مشكلة الانسداد التى تواجهك عزيزى العميل
  تعتمد شركتنا فى التسليك لبلاعات الحمامات وازالة الدهون المتراكمة فى احواض المطابخ وصفايات المطابخ نعمل داائما على ابادة الشوائب المتراكمة نتيجة غسيل الاوانى والزيوت نتيجة الطهى المستمر بالمطبخ لذلك نعمل جاهدين على تلبية طلبات عملائنا الكرام .
  افضل الطرق التى تقدمها شركتنا فى مجال تسليك المجارى
  تقدم الشركة افضل فريق مخصص لتسليك المجارى فشركتنا لا تقل اهميه عن شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام .
  تقوم الشركة بعمل غسيل لمواسير الصرف الصحى من الدهون وتعمل على اذابتهانهائيا..
  يقوم طاقم العمل الموجود لدى العميل بسكب المواد التى تعمل على تفتيت الدهون واذابتها من داخل مواسير الصرف الصحى..
  من الان وصاعدا من وداعا لمشكلة تسليك المجارى وتسليك مواسير الصرف الصحى تعمل الشركة على توفير افضل انواع الاجهزة وتوفير طاقم فنى متخصص يلبى رغبة دائما عملائنا الكرام نعمل من اجل اراحتك عزيزى العميل بسهولة تامة وباسعار خيالية رخيصة جدا وغير مكلفة.
  ويوجد قسم خاص لتسليك البيارات وعمل شفط لها مع رمى المواد لاذابة الدهون وجعل البيارة صالحه للاستخدام ويوجد ضمان يصل الى 5 سنوات.
  شركة مكافحة حشرات بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية لتنظيف المنازل بالدمام
  شركة كشف تسربات المياه بالدمام
  شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
  شركة كشف تسربات المياه بسيهات وراس تنورة
  شركة تنظيف مجالس وكنب بالدمام والخبر

  ResponElimina

 46. خدمات شركة ركن الامثل لتسليك المجارى بالقطيف 0502644550  شركة ركن الامثل لتسليك المجارى بالقطيف والخبر 0502644550 شركة تسليك مجارى بالقطيفوالتى تمتلك افضل الادوات المثالية والتى تنافس اقوى الشركات فى مجال
  التسليك ومنها شركة طيوب التى لا تقل شركتنا اهمية عنها من حيث العمالة الفنية المدربه على اعلى مستوى من الخبرة والمهارة
  وامتلاك احدث الادوات والاجهزة الحديثة نعمل فى شركة ركن الامثل على حل مشاكل التسليك بافضل الطرق المثالية الممتازة والتى
  تميزنا عن غيرنا فشركة ركن الامثل من افضل شركات التسليك المجارى ويوجد لدينا فنى تسليك مميز وعمالة مدربه على اسس
  عالمية فشركتنا هى احدى افضل الشركات الرائدة في مجال التسليك و الصيانة و التى تقدم افضل خدمة تسليك مجاري داخل
  المنازل كل اسرة تدرك اهمية المحافظة على نظافة احواض و مصارف المطبخ و الحمام و بما انك انتي ربة المنزل فتكوني انتي
  سيدة المنزل الاولى فلابد المحافظة على المنزل والتعامل مع افضل الشركات وهى شركة ركن الامثل لتسليك المجارى بالقطيف
  وباقل التكاليف وعدم تكرار المشكله مرة اخرى ويوجد ضمان على التسليك للعملاء شركات تسليك مجارى بالقطيف
  شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
  شركة مكافحة حشرات بالقطيف
  شركة تنظيف منازل بالطائف
  شركة مكافحة حشرات بالطائف
  شركة كشف تسربات المياه بالخبر
  شركة مكافحة حشرات بالخبر
  شركة تسليك مجارى بالخبر

  ResponElimina
 47. شركة تسليك مجارى بالجبيل 0502644550 شركة ركن الامثل

  ان مشكلة تسليك المجاري بالجبيل من اكثر المشاكل اهتماما لدينا شركة تسليك مجارى بالجبيل فهي خدمة لا غني عنها في بيوتنا جميعا لان كثيرا ما نتعرض الي انسداد البالوعات او مجاري الصرف الصحي والتي ينتج عنها الكثير من المتاعب والتي تلحق بنا الأذى فلذلك يجب علينا الاهتمام بخطوط الصرف الصحي وتسليك المجاري والبيارات باستمرار وكذلك سرعة التخلص من هذه المشكلة في اقرب وقت حتي لا تزيد عواقبها لذلك يجب الاتصال علي شركة متخصصة في تسليك المجاري.
  تسليك المجارى بأحدث الاجهزه والمعدات والوسائل المطوره الحديثه
  من خلال عماله على اعلى مستوى من الخبرة والتخصص المهني فشركتنا لا تقل اهميه عن شركة طيوب لتسليك المجارى بالجبيل
  لا تقلق بعد اليوم فشركتنا موجوده لخدمتك لحمل عناء مشاكل منزلك او اخطاء السباكين
  نتشرف باننا من اوائل الشركات التى تنفرد فى هذا المجال لانها الاقوي وبآستخدام احدث الاجهزة
  لاتندم ابدا على اختيارك شركة ركن الامثل 0502644550

  شركة مكافحة حشرات بالجبيل
  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  شركة رش مبيدات بالجبيل
  شركة كشف تسربات المياه بالجبيل
  شركة تنظيف سجاد بالجبيل
  شركة تنظيف شقق بالجبيل
  شركة تنظيف فلل بالجبيل
  شركة تنظيف كنب بالجبيل
  شركة تنظيف مجالس بالجبيل

  ResponElimina